FFHR

Informasjons- og inspirasjonskveld med Lyset i hverdagen

Lyset i hverdagen er et initiativ skapt for unge med rusutfordringer i Bærum kommune. Prosjektet har stor fokus på relasjonsbygging, samhold og positive opplevelser. Målgruppen er ungdom i alderen 18-32 år, og de er selv en stor del av å utforme tilbudet til det de trenger og ønsker seg.
Vi mener at hele Norge har behov for tilbud som Lyset i hverdagen, og vi vil gjerne ha dem hit til Gol! Derfor har vi invitert leder og initiativtaker Ragnhild Guddal til oss for å presentere seg og prosjektet.
Ragnhild har også med seg tre sentrale politikere fra Asker og Bærum som skal fortelle om sin erfaring med prosjektet. Alle tre sitter i Bærum kommunestyres hovedutvalg for bistand og omsorg:
– Torbjørn Espelien, Fremskrittspartiet
– Lina Parvizian, Arbeiderpartiet
– Mikkel Mørch Sollie, Høyre
I tillegg vil vi i FFHR kort presentere vår egen forening, og vår egen lokale kommunepolitiker vil gjøre en presentasjon av foreningen Kristenbråtens venner, hvor hun selv er styreleder, og hvordan Kristenbråten skal bli arena for et brukerstyrt aktivitetssenter i Hallingdal.
Vi inviterer alle som jobber i politikk, helse og omsorg i Hallingdal til å bli med oss denne kvelden. Arrangementet er gratis å delta på, og vi serverer pizza og drikke. For å melde deg på, send e-post til vidar.starion@ffhr.no.
Les mer om Lyset i hverdagen her:
lysetihverdagen.no
stiftelsenlysetihverdagen.no
Vi sees!

Dato

jul 06 2021
Expired!

Tid

17:00 - 20:00

Det er stengt for kommentarer.