FFHR

FFHR Ung i Arbeid tilbyr arbeidstrening i samarbeid med Tønsberg kommune og Nav ung Tønsberg. Her får unge som ønsker seg inn i arbeid eller studier muligheten til å skaffe seg erfaring, bygge selvtillit og knytte kontakter.

– Her er det ikke fokus på prestasjoner, men heller oppmøte, forteller prosjektleder Henrik B. Larsen.

Ung i arbeid fokuserer på at jobb skal være en hyggelig og sosial aktivitet i hverdagen. Hvis man har et godt miljø å komme til, vil terskelen være lav for å møte opp. Med godt oppmøte, skapes god rutine og deretter mestring. Henrik trekker fram en kommentar som de har fått fra en av arbeiderne, 27 år gamle Roy som kunne fortelle at han har følt seg mer forstått hos Ung i arbeid, enn noen andre steder.

– Det er utrolig kult å se alle som kommer ut i jobb, nå har vi totalt 37 stykker, sier Henrik om året med Ung i arbeid.

Våre tilbud

Ung i arbeid tilbyr bred og allsidig arbeidserfaring da vi i tillegg til å ha eget verksted, tar på oss ulike samfunnsnyttige oppdrag. Alt fra rigging og frivillighetsarbeid på ulike festivaler til typiske arbeidsoppgaver man kan møte i arbeidslivet. Dette kan for eksempel være maling, snekring, sjauing, vasking, produktutvikling, trebearbeiding, montering, båtpuss og diverse håndarbeidsteknikker, for å nevne noe.

I 2022 vil vi satse mer på å inkludere de som står enda lenger borte fra arbeidslivet. Vi vil hjelpe flere som føler de ikke mestrer hverdagen, som trenger hjelp til å opparbeide seg arbeidserfaring og som ønsker seg et godt sosialt fellesskap.

Hvem kan benytte seg av tilbudet?

Ung i arbeid er foreløpig for personer mellom 18 og 30 år, som mottar ytelser fra Nav og er bosatt i Tønsberg kommune eller Færder kommune. Vi håper å utvide tilbudet til flere steder i Norge i løpet av 2022. Mer informasjon kommer fortløpende.

For mer informasjon om FFHR Ung i arbeid, kontakt prosjektleder Henrik B. Larsen på henrik.larsen@ffhr.no