Kategorier
Ukategorisert

Første søndag i advent: Hekta på golf

Vi i FFHR vil bruke adventstiden på å vise fram det fantastiske arbeidet som våre brukermedvirkere og samarbeidspartnere har gjort i løpet av året. Første søndag i advent gir vi en ekstra oppmerksomhet til gjengen som driver Hekta på golf.

– For meg er golfbanen et fristed. Når jeg kommer på banen så kobler jeg helt ut. Det er den følelsen jeg ønsker at andre skal oppleve, forteller prosjektleder Marte Tandberg.

Våren 2021 startet vi opp prosjektet Hekta på golf. Prosjektet handler om å legge til rette at golf er for alle. Vårt ønske er at golf  kan gi mennesker en meningsfull fritid, og på den måten bidra til videre mestring av hverdagen. På golfbanen skal vi i fellesskap danne nye nettverk og skape en positiv sosial arena.

 – Det som er så fint med golf er at det er et veldig tilrettelagt system. Det er ikke kun for de som er best i idrett, fordi alle kan spille med sine egne forutsetninger. Selv om du kanskje har opplevd å ikke finne din plass i idretten tidligere, så kan golf gjøre det mulig for deg å få kjenne på mestring og bli en del av et fellesskap, sier Tandberg.

Lavterskel golfsamling

Denne høsten fikk vi gjennomført en golfsamling med seks av våre samarbeidsklubber. På Husøy golfpark fikk vi samlet totalt 40 deltakere til en aktiv dag med scramble-spill, god mat og gode samtaler. Det ble utdelt velkomstgave og premier til alle deltakere, sponset av det lokale næringslivet.

Sammen med våre samarbeidsklubber ønsker vi å skape en årlig høstsamling, der vi håper så mange som mulig vil spille golf med oss. Vi i FFHR har troen på at et lavterskel aktivitetstilbud kan være nøkkelen i en mestringsprosess for svært mange mennesker.

Vil du golfe?

Virker dette spennende? Da må du ta kontakt med oss! Vi hjelper deg gjerne med å komme i kontakt med en lokal klubb.

Du kan kontakte prosjektleder Marte Tandberg på marte.tandberg@ffhr.no

Du kan lese mer om Hekta på golf her.